ПОИСК
Стиль життя

Люди в чорному: Анджеліна Джолі повезла своїх шістьох дітей до Нью-Йорку

11:37 8 червня 2021
Анджеліна Джолі

Анджеліна Джолі, яка відзначила своє 46-річчя разом з шістьма своїми дітьми в лос-анджелеському ресторані, продовжила святкування, влаштувавши сімейну поїздку до Нью-Йорка. Фотографії Джолі з дітьми, зроблені в аеропорту, з'явилися на сторінках видання Page Six та в акаунтах фанатів кінозірки в соцмережах.

Джолі була у бежевому плащі від Christian Dior та в блакитних джинсах. Вона несла сумку від Celine і котила невелику валізу від Louis Vuitton.

Діти також самі тягли свій багаж. Майже всі вони одягнулися в улюблений мамин колір - чорний. З ніг до голови в чорному були 19-річний Меддокс, 17-річний Пакс, 16-річна Захара та 15-річна Шайло. Тільки 12-річний Нокс вносив в групу братів і сестер різноманітність картатою сорочкою, білою футболкою та коричневими штанами, а його сестра-близнючка Вів'єн доповнила чорне худі блакитними рваними джинсами.

Раніше «ФАКТИ» писали — Відмовився вислухати дітей: Анджеліна Джолі звинуватила в несправедливості суддю у справі про її розлучення з Бредом Піттом.

Фото Vogue / Twitter

РЕКЛАМА

РЕКЛАМА

619

Читайте нас у Facebook

РЕКЛАМА
Побачили помилку? Виділіть її та натисніть CTRL+Enter
    Введіть вашу скаргу
Наступний матеріал
Новини партнерів